Helaas heeft de organisatie van CSI Asten, welke gehouden zou worden van 12-15 oktober 2017, moeten besluiten om de wedstrijd te annuleren.

De reden hiervoor is dat er te weinig inschrijvingen zijn, het aantal paarden is helaas lang niet genoeg om een volwaardig CSI te houden.

De organisatie betreurt deze annulering ten zeerste.

 

 

 

Welkom bij Internationaal Concours Hippique Asten Indoor 2017!

Van 12 t/m 15 oktober 2017 wordt CSI Asten indoor georganiseerd. Plaats van handeling is Manege Heijligers, Hippisch Parc Asten. Het beroemde paardensport centrum in Asten, de bakermat van de Brabantse paardensport.

Thuishaven

Asten is de thuishaven van Olympisch Kampioen Piet Raijmakers en hij is als ambassadeur verbonden aan dit internationaal concours hippique. Ook internationaal top springruiters Eric en Maikel van der Vleuten hebben hier hun roots. Nog een ongekend aantal andere internationale ruiters van formaat hebben hier hun eerste schreden gezet en nemen nog steeds deel aan de vele nationale wedstrijden die het hele jaar door in Asten worden georganiseerd. 

Manege Heijligers, Hippisch Parc Asten

Manege Heijligers is het paardensport centrum van Brabant met grote plannen voor de toekomst. Zo is in 2012 de buitenaccommodatie geheel vernieuwd en in 2014 is een geheel vernieuwde binnenaccommodatie gebouwd, met nieuwe entree, nieuwe eetgelegenheid en gedeeltelijk vernieuwde foyer. De vernieuwde accommodatie, zowel binnen als buiten, voldoet aan alle eisen van deze tijd. 

De volgende outdoor editie van CSI Asten is van 14 t/m 17 juni 2018. Maar wij hopen u eerst te mogen begroeten in oktober tijdens CSI Asten indoor!

Contact

CSI Asten
Reeweg 3
5721 PD Asten

T: 0493-692056
I:  www.manege-heijligers.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Sponsoring

Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van de mogelijkheden die het CSI Asten u te bieden heeft? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: 0493-692056

JoomShaper